Spirafix kenmerken

Onze schroefankers:

Wanneer een buitenproject een solide bevestiging in de grond vereist, heeft Spirafix.nl Grondankers met een unieke oplossing. De normaal gesproken tijdrovende klus, waar het mengen en storten van beton deel van uitmaakt, is verleden tijd wanneer men onze schroefankers als grondanker gebruikt.
 
U heeft voor de verankering minimaal 80% minder tijd nodig, en u hoeft geen afval meer op te ruimen. Daarnaast zijn de ankers volledig herbruikbaar en verankerd object kan met gemak  worden gedemonteerd, verplaatst en opnieuw opgebouwd.Ook is het grote voordeel dat u bijvoorbeeld een enkele draaipoort van 300x200cm alleen kunt plaatsen.

Ons assortiment van grondankers en bevestigingen heeft bewezen de ideale en milieuvriendelijke oplossing te zijn voor vele particulieren, bedrijven en overheden in binnen- en buitenland.
We werken bijvoorbeeld met de ontwerpers en installateurs van houten gebouwen, vloeren en loopbruggen. Zelfs windturbines worden verankerd met onze schroefankers.

Het Spirafix.nl aanbod van grondankers en accessoires is niet alleen geschikt voor de meer permanente projecten, maar ook voor bijvoorbeeld evenementen, wat zich kenmerkt door het snel kunnen opbouwen en weer afbreken van podia, feesttenten etc.

Naast het gebruik van een hamer om de ankers te installeren, kunnen de ankers ook geplaatst worden met iedere boorhamer met een geschikte kop. Pneumatische en hydraulische palenrammers zijn ideaal voor de grotere ankers. Alle schroefankers kunnen worden verwijderd door ze uit de grond te draaien met een zware steeksleutel, bahco, of bij de hele kleine uitvoeringen zelfs met de hand.
 

Design By Hekwerk Verkoop.
Spirafix Grondankers © 2018