Spirafi Kenmerken

Onze schroefankers:

  • zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen
  • zijn milieuvriendelijk
  • kunnen overweg met moeilijke bodemomstandigheden
  • kunnen geplaatst worden door asfalt
  • zijn zeer veelzijdig
  • zijn Nitrotec® behandeld en zorgen voor een hoge sterkte, en een jarenlange duurzame corrosiebestendigheid.
  • Corrosiebestendigheid Nitrotec in combinatie met een organische sealant, opgeslagen in de microporiën van de verbindingslaag, heeft een corrosiebestendigheid beter dan bij elektrolytisch verzinkte producten en vergelijkbaar met die van gemiddelde RVS-staalkwaliteiten. Een combinatie van verschillende oppervlaktefinishes met een breed  aanbod aan organische sealant resulteert  in een corrosiebestendigheid van 400 uur in de zoutsproei neveltest. Ter vergelijking. Een verchroomde as laat na 24h corrosie zien in een zoutsproeitest, terwijl een zelfde as met een Nitrotec laag na 240h in een zelfde test, nog corrosievrij is.
  • Het nitrotecproces geeft een attractief, esthetisch zwart uiterlijk, aan de gekozen toepassing.
  • De laag, welke gevormd wordt tijdens het nitrotecproces, de zogenoemde verbindingszone, wordt ondersteund door een stikstof austeniet laag. Deze oxidelaag, magnetiet genoemd, is ca 1 µm dik en kan, indien gewenst, worden vergroot tot 4 µm. Ook de dikte van de verbindingslaag is variabel instelbaar afhankelijk van materiaal en toepassing. Onder de stikstof-austeniet laag, wordt de zogenoemde diffusiezone gevormd.
  • De hoge oppervlaktehardheid in combinatie met de samenstelling van de verbindingslaag en de aanwezigheid van de microporiën, welke smeermiddelen kunnen opnemen en afgeven, resulteren in een uitstekende slijtage bestendigheid

Wanneer een buitenproject een solide bevestiging in de grond vereist, heeft Spirafix.nl Grondankers met een unieke oplossing. De normaal gesproken tijdrovende klus, waar het mengen en storten van beton deel van uitmaakt, is verleden tijd wanneer men onze schroefankers als grondanker gebruikt.
 
U heeft voor de verankering minimaal 80% minder tijd nodig, en u hoeft geen afval meer op te ruimen. Daarnaast zijn de ankers volledig herbruikbaar en verankerd object kan met gemak  worden gedemonteerd, verplaatst en opnieuw opgebouwd.Ook is het grote voordeel dat u bijvoorbeeld een enkele draaipoort van 300x200cm alleen kunt plaatsen.

Ons assortiment van grondankers en bevestigingen heeft bewezen de ideale en milieuvriendelijke oplossing te zijn voor vele particulieren, bedrijven en overheden in binnen- en buitenland.
We werken bijvoorbeeld met de ontwerpers en installateurs van houten gebouwen, vloeren en loopbruggen. Zelfs windturbines worden verankerd met onze schroefankers.

Het Spirafix.nl aanbod van grondankers en accessoires is niet alleen geschikt voor de meer permanente projecten, maar ook voor bijvoorbeeld evenementen, wat zich kenmerkt door het snel kunnen opbouwen en weer afbreken van podia, feesttenten etc.

Naast het gebruik van een hamer om de ankers te installeren, kunnen de ankers ook geplaatst worden met iedere boorhamer met een geschikte kop. Pneumatische en hydraulische palenrammers zijn ideaal voor de grotere ankers. Alle schroefankers kunnen worden verwijderd door ze uit de grond te draaien met een zware steeksleutel, bahco, of bij de hele kleine uitvoeringen zelfs met de hand.

PLAATS JE BESTELLING

Toegevoegde producten

U heeft nog geen producten geselecteerd!

Nieuw product toevoegen Bestellen