Toepassingen Particulier

 
Speeltoestellen
 
Spirafix.nl type AC schroefankers zijn ideaal voor speeltoestellen. Ze zijn eenvoudig te installeren en bieden een stevige verbinding door middel van de beugel en schroeven. Deze worden verkocht in een handige sets van vier ankers, compleet met beugels, schroeven en houtdraadbouten (zie "Complete kits"). De ankers zijn ook geschikt voor de verankering van schommels, gemaakt van zowel hout en metaal. In geval van metalen buizen met voorgeboorde gaten, kunt u gerust de meegeleverde bouten gebruiken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bellen op 0512-541629 of email ons op info@spirafix.nl
Houten gebouwen, terrassen, veranda’s en decoratieve bruggen
De Spirafix.nl ankers zijn bij uitstek geschikt voor het ondersteunen van houten gebouwen, er is geen beton meer nodig. De afgelopen vier jaar zijn de ankers gebruikt voor onder andere blokhutten en er hebben zich tot op heden geen problemen voorgedaan. De ankers hebben een hittebehandeling ondergaan, wat een positieve uitwerking heeft op de sterkte van het staal en de anti-corrosie  eigenschappen. De afbeelding toont de beugel die op de bovenkant van het anker bevestigd wordt, maar voor eventuele afstelling kunt een M16 bout met moeren gebruiken. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie over deze toepassing.

 
Muurrestauratie
De Spirafix 50mm ankers zijn door een aantal klanten gebruikt voor de ondersteuning van muren. De ankers kunnen worden geleverd in lengtes tot 1,5 m voor die toepassingen waar de bodemstabiliteit niet voldoende is of waar de bodem is bewerkt. U kunt de ankers het beste plaatsen door middel van een boorhamer, met geschikte accessoires. Deze kunt u vinden onder “Losse gereedschappen”.

PLAATS JE BESTELLING

Toegevoegde producten

U heeft nog geen producten geselecteerd!

Nieuw product toevoegen Bestellen